Seneste BillederNyeste Udgivelser

Ingen Kan Love Dig I Morgen Bestil herOlivia Bestil herRasmus Seebach The Songbook Bestil her

Tilhørende Sider


 • FanArt KOMMER SNART


 • Side Info

  Dette er en fan/support side lavet til fans, jeg kender ikke Rasmus Seebach personligt.

  Alt på denne side tilhøre Rasmus og må på ingen måde misbruges.

  Archive for the ‘Koncerter’ Category

  Rasmus Seebach giver koncert i Skansen

  5707435604036mSønderborg: Den populære sanger Rasmus Seebach har netop planlagt en ny turné, som kommer forbi Sønderborg fredag den 28. februar.

  Det sker i Broager Sparekasse Skansen.

  Der vil være et repertoire fyldt med helt nye Rasmus Seebach-numre samt de hits, der har gjort ham til et af de absolut hotteste navne på de danske musikscener.Det nye album kommer til at hedder “Ingen kan love dig i morgen”, og den nye single “Olivia” har placeret sig som den hurtigst sælgende single i Danmark.

  Det er fjerde gang, Rasmus Seebach er i Sønderborg. Han spillede i Mølleparken juli 2011 for 3000 tilskuere, i en udsolgt Frihedshallen i marts 2012 for 1700 tilskuere samt i en udsolgt Mølleparken i september 2012 for 5000 tilskuere. I skansen er der plads til 3000 tilskuere.

  Rasmus Seebach har store forventninger til den kommende turné:

  - For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille mine sange. Det at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, er det bedste jeg ved. Der er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken, siger han i en pressemeddelelse.

  Koncerten er arrangeret af Kultur I Syd, og billetsalget er begyndt i dag på www.billetnet.dk

  Af Katrine Lund Walsted

  Share

  Rasmus Seebach rammer Aarhus

  5707435604036mRasmus Seebach spiller i Scandinavian Center 14. februar på sin “Ingen Kan Love Dig I Morgen – tour”.

  I skrivende stund er Rasmus Seebach på gaden med sin nye single ”Olivia” fra det kommende album: ”Ingen Kan Love Dig I Morgen”. Og I kølvandet på den nye plade har han nu offentliggjort en omfattende forårsturné, som selvfølgelig også bringer ham til Aarhus. Nærmere bestemt Scandinavian Center fredag 14. februar 2014.

  Og Rasmus har personligt store forventninger til den kommende turné:

  ”For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille mine sange. Det at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, er det bedste jeg ved. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken.”

  For at tilgodese den yngre del af publikum, spiller Rasmus Seebach også en eftermiddagskoncert lørdag 15. oktober, og han opfordrer hele familien til at tage afsted sammen.

  Forsalget starter mandag 14. oktober kl. 10. via BilletNET.

  Rasmus Seebach. Scandinavian Center Aarhus, Margrethepladsen 2, 8000 Aarhus C. Fredag 14. februar kl. 21 og lørdag 15. februar kl 15.

  Af www.aoa.dk

  Share

  De optræder til The Voice-koncert i Tivoli

  Rasmus Seebach på smukfest i Skanderborg
  The Voice 2013 har offentliggjort blandt andre Rasmus Seebach og Shaka Loveless

  Det er toppen af poppen, der er sat til at underholde københavnerne, når årets The Voice-koncert bliver afholdt mandag 23. september.

  Arrangørerne bag koncerten har netop meldt ud, at det bliver store danske navne som Rasmus Seebach, Burhan G og Shaka Loveless, som står klar til at underholde mere end 25.000 festglade mennesker på Plænen i Tivoli.

  - Der er altid garanti for et brag af en fest, når man spiller til The Voice i Tivoli. Stemningen er altid helt på kogepunktet, og det er en begivenhed, jeg ser utroligt meget frem til. Vi ses til september!, siger Rasmus Seebach i en pressemeddelelse.

  Også Pharfar, Nabiha, Christopher, Ankerstjerne og Panamah er blandt de kunstnere, der skal fyre op under koncertgæsterne til september.

  Det er 10. gang, at koncerten bliver afholdt, og senere på året bliver det afsløret, hvilke udenlandske musikere der kan opleves i Tivoli.

  Under ‘The Voice 2013′ vil der også blive overrakt fem forskellige priser til aktuelle danske kunstnere.

  Af Ritzau

  Share
  Side Statistik

  Navn: Rasmus-seebach.dk
  Siden: Mar. 2010
  Email: Klik Her
  Vision: 09.
  Billed kredit: Kim Matthäi Leland
  Ejer / Designer: Kate
  Facebook: Tilmeld dig her
  Nyhedsbrev: Tilmeld dig her

  Kategorier
  Koncerter 2014


  INGEN

  Link siden