Seneste BillederNyeste Udgivelser

Ingen Kan Love Dig I Morgen Bestil herOlivia Bestil herRasmus Seebach The Songbook Bestil her


Ingen Kan Love Dig I Morgen
Bestil her

Tilhørende Sider


 • FanArt KOMMER SNART


 • Arkiver
  Side Info

  Dette er en fan/support side lavet til fans, jeg kender ikke Rasmus Seebach personligt.

  Alt på denne side tilhøre Rasmus og må på ingen måde misbruges.

  Archive for the ‘Koncerter’ Category

  Koncerter

  Hej allesammen.

  Der er mange af jer som har spurgt angående Koncerter, efter hvad jeg har hørt og kan se så er der IKKE flere koncerter i år desværre. Den eneste koncert jeg kan finde er D. 29 august 2015 i Odense. I kan købe billet HER

  Kh. Kate

  Share

  Rasmus Seebach giver koncert i Skansen

  5707435604036mSønderborg: Den populære sanger Rasmus Seebach har netop planlagt en ny turné, som kommer forbi Sønderborg fredag den 28. februar.

  Det sker i Broager Sparekasse Skansen.

  Der vil være et repertoire fyldt med helt nye Rasmus Seebach-numre samt de hits, der har gjort ham til et af de absolut hotteste navne på de danske musikscener.Det nye album kommer til at hedder “Ingen kan love dig i morgen”, og den nye single “Olivia” har placeret sig som den hurtigst sælgende single i Danmark.

  Det er fjerde gang, Rasmus Seebach er i Sønderborg. Han spillede i Mølleparken juli 2011 for 3000 tilskuere, i en udsolgt Frihedshallen i marts 2012 for 1700 tilskuere samt i en udsolgt Mølleparken i september 2012 for 5000 tilskuere. I skansen er der plads til 3000 tilskuere.

  Rasmus Seebach har store forventninger til den kommende turné:

  - For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille mine sange. Det at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, er det bedste jeg ved. Der er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken, siger han i en pressemeddelelse.

  Koncerten er arrangeret af Kultur I Syd, og billetsalget er begyndt i dag på www.billetnet.dk

  Af Katrine Lund Walsted

  Share

  Rasmus Seebach rammer Aarhus

  5707435604036mRasmus Seebach spiller i Scandinavian Center 14. februar på sin “Ingen Kan Love Dig I Morgen – tour”.

  I skrivende stund er Rasmus Seebach på gaden med sin nye single ”Olivia” fra det kommende album: ”Ingen Kan Love Dig I Morgen”. Og I kølvandet på den nye plade har han nu offentliggjort en omfattende forårsturné, som selvfølgelig også bringer ham til Aarhus. Nærmere bestemt Scandinavian Center fredag 14. februar 2014.

  Og Rasmus har personligt store forventninger til den kommende turné:

  ”For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille mine sange. Det at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, er det bedste jeg ved. Det er her musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken.”

  For at tilgodese den yngre del af publikum, spiller Rasmus Seebach også en eftermiddagskoncert lørdag 15. oktober, og han opfordrer hele familien til at tage afsted sammen.

  Forsalget starter mandag 14. oktober kl. 10. via BilletNET.

  Rasmus Seebach. Scandinavian Center Aarhus, Margrethepladsen 2, 8000 Aarhus C. Fredag 14. februar kl. 21 og lørdag 15. februar kl 15.

  Af www.aoa.dk

  Share
  Side Statistik

  Navn: Rasmus-seebach.dk
  Siden: Mar. 2010
  Email: Klik Her
  Vision: 10.
  Billed kredit: MARTIN LEHMANN
  Ejer / Designer: Kate
  Facebook: Tilmeld dig her
  Nyhedsbrev: Tilmeld dig her

  Kategorier
  Koncerter 2014


  INGEN

  Link siden